Efter mycket om och men är det äntligen dags att förnya geza.se! Nytt utseende med ett nytt tema, snabbare laddning (förhoppningsvis) av sidan och numera tillbaka med en mer personlig prägel. Borta är tyvärr alla mina gamla inlägg, men ska förhoppningsvis ha lagt upp dem på nytt i uppdaterad form.

Tidigare var denna sida inriktad mot min enskilda verksamhet inom fotografi, vilket sidan kommer fortfarande göra men med en mer personlig prägel av innehållet. För min enskilda fotoverksamhet och arbete är det geza.photo numera som gäller.

För min IT-verksamhet där jag hjälper och supporter inom allt i IT-världen är välkomna till att titta in till datorhjalp.com för mer information och erbjudanden.

Dessutom sedan början av september 2017 har jag påbörjat en ny karriär, då jag efter tre års studier har börjat arbeta som interaktionsdesigner hos ÅF i Göteborg. Interaktionsdesign och UX-design (user experience) handlar om att kunna designa och framställa digitala produkter där människan och användaren ska enkelt kunna interagera med ett system. Låt det vara en webbsida eller en applikation. Mitt huvudsyfte som interaktionsdesigner är att kunna vara kreativ och skapa framtidens digitala system utifrån ett användarcentrerat perspektiv och ser framemot om denna nya karriär. Mer om detta får jag skriva om i ett längre inlägg senare.

Om du nu mot förmodan läser ända ner hit så är det med glädje att se dig komma tillbaka och läsa om mina nya äventyr inom design-, fotografi-, och it-världen.